1 d’Abril: Sol, implicació i solidaritat en el Dia Mundial de l’Autisme

Foto_002_news_totsomblaus

1 d’Abril: Sol, implicació i solidaritat en el Dia Mundial de l’Autisme

Enguany vam decidir celebrar la festa el dia 1 d’abril. Sí, ho sabem, era dilluns de Pasqua. Sí, ho sabem, era Setmana Santa i ens exposavem al risc que molta gent estigués de pont. Però varem pensar que volíem celebrar el Dia Mundial de l’Autisme el més a la vora del dia en sí (el 2 d’Abril) i que hi hauria moltíssima gent que es quedaria per casa durant aquestes dates.

Un sol espectacular ens va acompanyar durant tot el matí i va col·laborar també en que tota la gent que es va acostar a la Riera d’Arenys, just davant el Calisay, pogués gaudir de les diferents atraccions que els proposàvem: inflables, jocs, un circuit de cotxes, xocolatada, un photocall, un espai d’estimulació sensorial, un panell descrivint els projectes i les activitats que fem des de l’entitat, una batucada, personatges d’Star Wars, conta-contes a càrrec d’Albert Estengre, tot amenitzat i dinamitzat amb l’espontaneïtat de Pep Callau que va estar animant el “cotarro” des de les onze fins a ben passades les tres del migdia.

Gràcies!

Moltíssimes gràcies, en primer lloc, als voluntaris i voluntàries que, un any més, van fer possible la celebració d’aquesta festa; en segon lloc, a les famílies que segueixen donant-nos suport any rere any i que conviuen amb l’espectre autista dia rere dia; pels infants amb autisme, els grans herois, lluitadors i protagonistes de la diada; i un agraïment especial a les empreses i persones que ens han ajudat desinteressadament:  Albert Estengre, Ompa Festes, Pep Callau, PepsiCo España, BJ Adaptaciones,  Ajuntament d’Arenys de Mar, Centre Cultural Calisay, Catalina Bestard Cantallops, Fleca Bargalló, Ämbitum, Rebel Legion Spanish Base, Itaca Residencia, Uniunfandos i Pol Thomas, que amb el seu suport, la seva implicació i el seu interès en Junts Autisme i el seu inestimable ajut van fer possible la festa.

Emocionats

El moment més emotiu, sens dubte, va ser el comiat de la jornada quan, adherint-se a la campanya #JoUsVeig impulsada per la nostra entitat, tots i totes les que estaven gaudint de la festa van fer un #JoUsVeig gegant i multitudinari que ens va arribar a tots al cor.

Ja estem començant a pensar què fer l’any vinent… prepareu-vos perquè la volem fer grossa! Moltes gràcies!!

#TotsSomBlaus

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari