El 7 d’abril revolucionarem el Maresme

20190201_Totssomblaus2019

El 7 d’abril revolucionarem el Maresme

Enguany la celebració del dia Mundial de l’Autisme, el 2 d’abril, cau en un dimarts. Per tal de sensibilitzar sobre l’autisme i de promoure les activitats que tenim pensades pel dissabte següent (el dia 7 d’abril), ens podreu trobar a Mataró, al Carrer Barcelona, a la cantonada entre Plaça Santa Anna i la Riera. Col·locarem un stand on començarem a vendre samarretes i marxandatge de l’entitat i on també vendrem els tiquets per les diferents activitats que tenim pensades pel dia 7.

Tots som blaus

Aquest és el nom de la festa en favor de la visibilització i sensibilització sobre l’autisme que cada any celebrem a Arenys, al Calisay, en la qual muntem activitats i atraccions pels nens i nenes que s’hi vulguin acostar i on també fem una presentació institucional.

Enguany farem tot això i molt més! Hem pensat en posar més inflables a la Riera, en posar més jocs gegants i en contactar amb artistes de diferents disciplines, tots sensibilitzats amb l’autisme i amb la diversitat funcional en general perquè amenitzin la jornada.

A més, aquest any organitzarem una Fideuà popular! Pel cost de 5€ podreu gaudir de la Fideuà, amb pa, beguda i postres! I tot estarà per llepar-se’n els dits!

Però això no és tot

Perquè la festa no es limitarà a Arenys. Aquest any la volem liar bastant parda i per això hem contactat amb els nostres amics de Gesport Calella que ens han ajudat a organitzar una caminada solidària dins el marc de la mitja marató del Maresme del mateix dia 7 d’abril. La caminada sortirà de Poblenou (Pineda de Mar) i recorrerà el passeig de Calella fins al far, per després tornar cap a Pineda. Començarem a les 10 del matí per què cap a les 12 tot puguem agafar el tren, el cotxe o el transport que més ens agradi i puguem anar cap a Arenys a gaudir dels espectacles i del dinar.

Gràcies gràcies gràcies

Tot això no seria possible sense el recolzament ni el suport d’algunes empreses i Fundacions que creuen en la nostra causa: la Cofradia de pescadors d’Arenys de Mar; Fundació Naturgy; Fundació Ametller Origen; Urban Events Barcelona; Supermercats Condis; Pastisseria Bargalló; Petits Musicae Pineda de Mar; Quim Bigas; Liant la Troca; Fincas Castellà; Ràdio Pineda; Ràdio Arenys; altres col·laboradors i col·laboradores anònims, així com els que encara s’ho estan pensant però han tingut un moment per escoltar-nos i per saber que l’autisme existeix i que cada cop té la veu més clara.

Si vols col·laborar a la festa recorda que ho pots fer de moltes maneres! O bé fer-te voluntari/a de la nostra Fundació o bé convertir-te en soci/a col·laborador/a!

Més cosetes en el tinter

No volem adelantar aconteixements però estem preparant altres cosetes que, si aconseguim concretar abans de l’abril també s’uniran al conjunt d’actes de la festa i abastaran encara més territori. Us anirem mantenint informades i informats!

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari