Acció Social 2018 Fundació Iluro i Bankia

20180613_Fundació Iluro i Bankia

Acció Social 2018 Fundació Iluro i Bankia

El Projecte EVI (Escola de Vida Independent) de Junts Autisme ha estat un dels 11 projectes seleccionats per rebre els ajuts de Bankia i la Fundació Iluro pel seu impacte local a la comarca del Maresme.

La convocatòria d’aquests ajuts té com a objectiu impulsar programes per al foment de l’ocupació, l’acolliment i atenció a la dependència, projectes de rehabilitació i reinserció social, així com orientació, formació ocupacional i suport a les famílies i atenció a les seves necessitats bàsiques.

Dels projectes seleccionats se n’ha valorat la utilitat social, la qualitat i capacitat tècnica per desenvolupar-se, la seva eficiència econòmica, la promoció de la integració i normalització social, la identificació i el nombre de beneficiaris, l’especialització i experiència de les associacions, així com la seva coordinació amb altres agents socials, i la innovació i oportunitat de les accions.

L’entrega dels ajuts s’ha dut a terme aquest migdia a la seu de la Fundació Iluro, a Mataró, i, juntament amb Junts Autisme també hi han participat altres associacions del sector com l’Associació TEA-Asperger del Maresme, la Fundació Friends o la Fundació Maresme.

Altres entitats que també han rebut els ajuts han estat Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme (AFAM); Associació Veïns Rocafonda, l’Esperança i Ciutat Jardí; Càrites Interparroquial de Mataró; Fundació Àmbit Prevenció; Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU; Fundació Salut Mental Catalunya i Fundació Sant Joaquim.

L’acte s’ha organitzat al voltant de dues taules rodones, en les que cada entitat ha tingut l’oportunitat de parlar del seu projecte i de la incidència que aquest tindrà en el col·lectiu al que va dirigit i a la zona.

Des de Junts Autisme s’ha destacat la importància de garantir un futur digne a les persones amb autisme que requereixen més suport, perquè també en tenen dret i perquè també en són capaços, i hem agraït aquests ajuts, que seran molt útils a l’hora de continuar, ampliar i millorar els serveis que actualment proposem al Projecte EVI.

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari