Així serà la Festa Tots som Blaus 2019

20190305_Totssomblaus_Festa

Així serà la Festa Tots som Blaus 2019

Portem setmanes anunciant que enguany volem fer que tot el Maresme senti a parlar d’autisme el diumenge 7 d’abril, i que si el missatge es pot estendre arreu, encara millor! Com cada any, a mitjans de març llençarem una campanya de sensibilització que ja s’està coent al forn i que tenim moltíssimes ganes de compartir amb tots i totes vosaltres.

A més, enguany hem ampliat el nombre d’activitats, actes, espectacles i iniciatives que durem a terme en el marc del Dia Mundial de l’Autisme. Us les descrivim a continuació. No hi falteu!

Dia 2 d’abril

Posarem una parada a la cantonada entre Plaça de Santa Anna i el Carrer Barcelona a Mataró on parlarem d’autisme, vendrem merchandising de l’entitat, vendrem tiquets per la caminada popular i la fideuà del dia 7 d’abril i informarem sobre els diferents actes que es duran a terme tant a Arenys com a Pineda de Mar i Calella.

Dia 7 d’abril

Serà el dia de la Festa i la nostra intenció és no parar ni un moment!

Pineda de Mar:

10.00: Començarà la caminada solidària per l’autisme organitzada amb Gesport que sortirà des del passeig de Poblenou (Pineda de Mar), davant la Plaça del Sol, recorrerà el passeig de Calella fins al Far, i tornarà enrere. Es prega que els assistents comencin a venir a recollir la bossa a les 9.30 per tal que tothom tingui temps de col·locar-se i posar-se la samarreta que donarem com a regal a tots aquells i aquelles que ens acompanyin! Inscripcions obertes en aquest enllaç.

Arenys de Mar:

10.30: Començarà la Cercavila per part de Petits Musicae pel poble convidant a tothom a venir-nos a veure davant del Calisay, a la Riera d’Arenys, on hi haurà inflables, jocs gegants i un gran escenari que acollirà molts espectacles durant el matí.

11.00: S’obriran els inflables i els jocs. El preu per a participar és d’1€ per a tot el dia. El tiquet es podrà obtenir a la paradeta de Junts Autisme. A la mateixa paradeta també vendrem els tiquets de la fideuà (5€ que inclouran, fideuà, beguda, pa i postres).

11.00: Acte institucional. Es presentarà la campanya d’enguany (que es llençarà el proper dia 20 de març), es farà un manifest sobre els principis de la Fundació, l’autisme i les necessitats que hem individuat i que reclamarem a les administracions pertinents.

11.30: Espectacle de la companyia Liant la Troca. Un espectacle inclusiu protagonitzat per persones amb diversitat funcional que remourà consciències.

12.15: Espectacle “Molar” de Quim Bigas. Un recorregut per la vanitat de la societat actual, sobre de quina manera volem agradar, què és agradar i si agradar s’obté en detriment d’altres coses.

13.00: Concert Bipolar, el grup que tant ens està ajudant en aquesta campanya, enguany ve de manera solidària a fer un concert d’una hora a Arenys!

14.15: Jo us veig multitudinari. Suma’t a la campanya d’aquest any fent un Jo us veig amb tots i totes les que vindran a la festa!

14.30: Inici fideuà popular

15.00: Concert Guillem Gené, aquest eclèctic cantant de pop acústic ens deixarà amb la boca oberta amb les seves versions de Lana del Rey i altres artistes actuals.

16.00: La festa acabarà amb un sorteig solidari de productes ecològics i de km 0 de la botiga online El Detallista.

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari