Atípico- La sèrie de Netflix que parla d’un adolescent amb autisme

Atipico2

Atípico- La sèrie de Netflix que parla d’un adolescent amb autisme

En Sam, un noi amb autisme, compleix 18 anys i amb la seva terapeuta es comença a plantejar què és el que hauria de fer ara que ja ha assolit aquesta edat. El primer que se li acudeix és que ha de trobar una nòvia.

A partir d’aquí es van desencadenant les històries dels diferents personatges que formen el nucli familiar d’en Sam, des del nostre punt de vista, d’una manera molt complerta i rica. Cap personatge és pla o previsible: la seva mare, ha de fer front a la independència d’en Sam i a la seva pròpia co-dependència a l’autisme del seu fill; el pare d’en Sam ha d’afrontar l’apropament del seu fill i convertir-se, per primer cop, en el seu referent, cosa que haurà d’aprendre a gestionar; la seva germana petita haurà de gestionar la sobreprotecció que ella mateixa exerceix sobre en Sam i continuar lidiant amb tot el que es deriva del fet de tenir un germà amb autisme (sobretot pel que fa a l’atenció i les prioritats dels pares) i finalment, en Sam mateix, anirà descobrint la seva independència  a través de crisi, descobriments i aprenentatges.

Tot això, rodejats d’una sèrie de personatges secundaris, molt ben aconseguits i per res perifèrics, que enriquiran els panorama i les històries.

Tot i que encara no se sap si es farà una segona temporada, aquesta sèrie no deixa ningú indiferent durant els 8 episodis de 30 minuts d’aquesta primera temporada. Una proposta molt interessant i, sobretot, molt humana, que us recomanem.

Aquí teniu el tràiler: https://youtu.be/Z_xAAAjo1xA

 

Atipico

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari