Caminada solidària – Imparables per l’autisme

Basic RGB

Caminada solidària – Imparables per l’autisme

Juntament amb Gesport i en el marc dels actes al voltant de la festa Tots Som Blaus que celebrarem a Arenys de Mar, hem organitzat una Caminada Solidària que sortirà de davant la Plaça del Sol a Poblenou (Pineda de Mar), recorrerà el passeig de Calella fins al Far i tornarà enrere per acabar al mateix lloc. 5 km de solidaritat amb les persones i les famílies que conviuen amb l’autisme.

La inscripció a la caminada és de 5€ que, gràcies a la solidaritat i el recolzament de l’equip de Gesport es podrán dedicar, íntegrament, a finançar projectes per a nens, nenes i joves amb autisme de les comarques del Maresme i els seus voltants.

Amb la inscripció i el mateix dia de la cursa entregarem als i les participants una bossa i una cantimplora (donació de la Fundació Naturgy) i una samarreta de l’entitat.

Motxilla Naturgy_nofons

Interessades i interessats ja us podeu inscriure a la caminada al següent enllaç: http://www.gesport.cat/formularis/index.php/inscripcions/display/108

Serà un matí genial que culminarà, al migida a Arenys de Mar amb totes les sorpreses, jocs, espectacles, concursos i activitats que tenim planejades per la festa de sensibilització sobre autisme Tots som Blaus!

Aquí teniu el plànol del recorregut de la caminada!

Plànol

 

Basic RGB

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari