Molt contentes de la inauguració de l’Espai Cooperativa

20191010_Inauguració espai cooperativa

Molt contentes de la inauguració de l’Espai Cooperativa

Aquest passat diumenge dia 6 d’octubre vàrem celebrar la inauguració del nou Espai Cooperativa que es troba al Carrer Anselm Clavé, 17 d’Arenys de Mar i que des de setembre acull el servei d’intervenció infantil de l’entitat.

Més d’una cinquantena de persones ens vam trobar a les 12 i pocs minuts després la presidenta de l’entitat, Mayka Garnica va fer el seu parlament, que podeu trobar aquí.

Milions de gràcies a la Cooperativa Agrícola

Volem agrair especialment les paraules que ens van dedicar des de la Cooperativa Agrícola d’Arenys de Mar, que ha confiat en nosaltres per a la cessió d’aquest espai que ens feia tanta falta: “Tot el mèrit és de la Fundació Junts Autisme, nosaltres teníem un edifici que estava en desús, que estava buit, que s’estava degradant. El que hem fet nosaltres no té mèrit, sinó el que té mèrit és el que feu vosaltres, teniu un projecte molt maco i molt útil i nosaltres estem molt contents de donar-vos suport”. Moltíssimes gràcies per la confiança!

A l’acte també hi va assistir l’alcaldessa d’Arenys, Anabel Moreno, que també ens va dedicar unes paraules: “Sempre us hem intentat ajudar, sempre estarem al vostre costat, la cessió de La Raureta aviat serà una realitat i estem molt contents de que Junts Autisme cada cop creixi més, que cada vegada tingueu més espais que cada vegada tingueu més gent al vostre voltant ajudant-vos. Nosaltres estarem sempre al vostre costat, amb tot allò que necessiteu”.

Entrega de tablets

Aprofitant l’avinentesa, varem fer entrega de les tablets solidàries que Autismo España i Orange España ens van donar per a algunes famílies de l’entitat. Va ser preciós veure les cares dels nens i nois quan els varem fer entrega del regal, i estem molt agraïdes a aquestes dues entitats pel seguiment, la col·laboració i el suport que ens donen sempre.

Fi d’acte

L’acte va acabar amb un vermut popular i amb una fotografia de família molt especial i que corona aquest article. A la foto hi falta molta gent, però els sentim a tots i totes molt a prop.

Moltíssimes gràcies per haver vingut, i als i les que no vareu poder venir, us deixem aquí baix el díptic informatiu sobre l’espai i sobre la nostra tasca!

Seguim!

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari