Curs sobre prestacions econòmiques i de serveis a la dependència

foto dependència web

Curs sobre prestacions econòmiques i de serveis a la dependència

Ahir al vespre a l’Edifici Xifré es va impartir un curs sobre la Llei de dependència. En el curs vàrem explicar per què tramitar el certificat de discapacitat, com accedir a la Llei de dependència i com aconseguir alguns ajuts.

Més d’una vintena d’assistents s’han dirigit a Junts Autisme per a conèixer els  drets dels nens i nenes amb autisme pel que fa a la Llei de dependència; què han de fer els familiars quan van a tramitar la dependència i el certificat de discapacitat dels seus fills i filles, què és el que es poden trobar i a quines prestacions econòmiques i de serveis poden optar depenent del grau de discapacitat.

Aquest curs estava dirigit a socis i sòcies de la Fundació, en un futur tenim pensat fer-ne més oberts a tothom. Els cursos seran gratuïts pels socis i sòcies i tindran un preu molt accessible per a les persones interessades en fer-lo i que no siguin sòcies de l’entitat.

Si voleu rebre informació sobre aquest tema o altres, deixeu-nos un comentari: si veiem que hi ha demanda sobre aquest tipus de cursos n’organitzarem altres molt aviat!

Us anirem informant a les xarxes, al web i al nostre newsletter.

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari