Taller solidari de pintura tèxtil nadalenca!

facebook-taller-pinturatèxtil

Taller solidari de pintura tèxtil nadalenca!

El proper 17 de novembre, de 10 a 12 del matí a l’Edifici Xifré d’Arenys de Mar farem un curs solidari obert a tothom de pintura tèxtil. El curs tindrà un cost de 3€ que es destinaran per a finançar la paradeta de la Fira de Nadal d’Arenys de Mar de mitjans de desembre. En aquesta paradeta oferirem productes realitzats per nens, nenes i joves de l’entitat

Per què diem que és un curs solidari?

Perquè en el curs preveiem pintar dues bosses per assistent: una bossa serà pel nen, nena o adult que l’hagi pintat, i l’altra serà la bossa solidaria d’aquest nadal a Arenys. Les bosses són bosses de roba que ens va regalar fa un parell d’anys la Diputació de Barcelona. Són de temàtica nadalenca i molt molt boniques!

Com ho farem això?

Comptarem amb l’ajut i la guia de l’artista Lola Gramola que ha dissenyat uns dibuixos preciosos amb els que decorarem les bosses. Farem dos grups i, en total, intentarem pintar unes 60 bosses.

Obert a tothom

El taller no només està dirigit a persones amb autisme i les seves famílies sinó que tothom hi pot participar. Amb aquesta activitat comencem el cicle de tallers inclusius de Junts Autisme amb els que pretenem acostar la realitat dels nens i nenes de la fundació a totes aquelles persones que vulguin conèixer més d’aprop què és realment l’autisme i què implica, sense prejudicis, sense estereotips i sense por.

Recordeu que cal reservar plaça i que cal fer-ho el més aviat possible ja que així podem comprar el material que necessitem! Moltes gràcies i us hi esperem a tots i totes!!

Incripcions a oci@juntsautisme.org o enviant un whatsapp al 693909527. 

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari