A la declaració de la renta, marca la X solidària

20190523_X solidaria

A la declaració de la renta, marca la X solidària

A la casella 106 de la declaració de la renta hi ha la possibilitat de destinar un 0,7% de la teva recaptació d’impostos a finalitats socials, a l’església o a ambdues opcions. Si marques la casella “Actividades de interés social” el que estàs fent és donar aquest 0.7% de la recaptació a entitats que ajuden a persones en situació de vulnerabilitat, com fa Junts Autisme.

L’any passat, amb la recaptació dels impostos de l’any 2017 es van destinar a finalitats socials 314.553.353€ a activitats d’interès social. Un 77.72% es va destinar a ONGs d’acció social; un 19.43% es va destinar a ONGs de cooperació al desenvolupament; i un 2.85% es va dedicar a projectes mediambientals. Aquest programes estaven dirigits principalment a la infància, la família, la joventut, les persones grans, les persones amb discapacitat o a les persones en situació de vulnerabilitat.

A què es destina la recaptació?

A la següent taula us mostrem les realitats concretes on es desenvolupen els projectes subvencionats:

20190429_Xsolidaria_content

Què en guanyem?

Gràcies a aquesta subvenció, la Fundació Junts Autisme pot presentar alguns dels projectes d’entitat per tal que es financin amb programes solidaris públics. Junts Autisme pertany a la Federació Catalana d’Autisme, entitat a través de la qual presentem els projectes. Amb la recaptació de l’any passat, les entitats de la Federació rebran, durant aquest any 2019, un total de 120.000,00€  pels seus projectes.

Nosaltres presentem a aquestes subvencions el projecte EVI, el projecte d’oci i el projecte de voluntariat i hem aconseguit suport pel Projecte EVI i el Projecte d’oci. Tant de bo amb la recaptació d’aquest any aconseguim suport pel programa de voluntariat!!

Gràcies pel vostre suport!

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari