“El Detallista”: lots de nadal amb finalitats benèfiques

20191104_El detallista nadal

“El Detallista”: lots de nadal amb finalitats benèfiques

Fa un parell d’anys vàrem començar la nostra col·laboració amb “El Detallista” una empresa que prepara capses i lots gourmet originals i delicioses, maridades amb creativitat i enginy i, a més, amb una consciencia social preciosa: productes de qualitat, de km 0, donant suport a productors locals i vinculats a iniciatives solidàries i a entitats del Tercer Sector com la nostra.

La relació que hem anat construint durant aquest temps i les sinèrgies que s’han anat creant ens fan realment feliços, no només perquè sentim que les companyes i companys de “El Detallista” tenen una sensibilitat especial vers l’autisme, sinó perquè sabem que són una empresa socialment responsable i és un plaer treballar amb ells.

Lots solidaris

Enguany, la col·laboració es reactiva amb la campanya de venta de lots de nadal. “El Detallista” ofereix la possibilitat als seus clients de donar una part del preu de la seva compra a la nostra fundació. El client decideix la donació.

Per a nosaltres és una enorme ajuda que ens permet potenciar els nostres projectes d’entitat: la intervenció psicoeducativa, la integració sensorial, el projecte d’oci infantil, el projecte d’oci juvenil, el projecte de Transició a la vida adulta… i tot això gràcies a la consciencia d’unes persones amb qui un dia ens vam intercanviar un parell de mails: som molt afortunades.

Si voleu més informació podeu consultar el nou catàleg de productes al seu web: www.eldetallista.cat . Si us plau, feu-ho arribar a companys i empreses: els productes són boníssims i a nosaltres ens ajudaríeu moltíssim!!

Gràcies!

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari