Festival La Vida Sin Límites “No hi ha barreres per a ser feliç”

20190503_Lavidasinlimites_body

Festival La Vida Sin Límites “No hi ha barreres per a ser feliç”

Ahir ens va arribar al correu general de la Fundació una proposta que trobem molt interessant i que voldríem compartir amb vosaltres: es tracta de la celebració del “Festival La Vida Sin Límites”, un esdeveniment en el que podreu gaudir de diferents activitats relacionades amb l’esport i l’oci per a persones amb diversitat funcional.

Aquest és el primer cop que s’organitza aquest festival. El seu objectiu és augmentar la consciencia social respecte al col·lectiu de persones amb necessitats especials, la inclusió social i el respecte per la pràctica d’una vida independent.

Segons Mikhail Ostrovskiy, un dels organitzadors, “la idea va sorgir veient la multitud d’activitats que poden realitzar persones amb mobilitat reduïda o persones amb diferents capacitats intel·lectuals, de les quals no se’n parla mai i que també vénen a la nostra zona de vacances. Volem mostrar les possibilitats que la nostra zona ofereix a aquest col·lectiu”.

Els tallers van des de taller de ioga, exercicis accessibles, concerts, taller de ball, equinoterapia, musicoteràpia, manualitats, pintura, taller d’entrevistes de feina, taller de llengua de signes, un torneig de futbol inclusiu, i activitats de vela i kayak inclusius.

Més informació

El festival se celebrarà a Empúria Brava el proper dia 5 de maig a partir de les 9:30 del matí i algunes activitats s’allargaran fins a les 18:00 de la tarda. El festival s’estructurarà en cinc espais diferents adaptats a les diferents activitats realitzades i per diferents diversitats funcionals.

Aquest esdeveniment s’ha creat amb l’objectiu d’augmentar la consciència social respecte el col·lectiu de persones amb necessitats especials, els seus drets, la inclusió social i el foment de la pràctica d’una vida independent a través de la difusió d’informació sobre els diversos tipus d’activitats esportives i culturals que ofereixen la província de Girona i la costa Brava.

Les característiques del Festival

El Festival “La Vida Sin Límites” és un dia en què es realitzaran diverses activitats relacionades amb la diversitat funcional. Està pensat per a que els assistents puguin dur a terme una gran varietat d’activitats diferents de tipus cultural i esportiu per a gaudir del dia, adquirir consciència i aprendre sobre la diversitat funcional

Aquest esdeveniment està creat perquè qualsevol persona es pugui posar en la pell de l’altre, que vulgui aprendre sobre discapacitat o compartir els seus coneixements al respecte. S’ha pensat tant per a gent de la província com per al turisme, donada la difusió d’informació sobre la xarxa d’empreses i instal·lacions que ofereixen activitats per a persones amb necessitats especials en un entorn privilegiat com és el de la costa Brava.

Els responsables del festival en realitat es dediquen al turisme però amb una visió molt social del mateix. També disposen d’un apart-center totalment adaptat a persones amb diferents capacitats. Trobeu més informació al seu web: www.lavidasinlimites.com .

20190503_Lavidasinlimites

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari