Gràcies Ariadna i Mario!

20190703_Ariadna i Mario

Gràcies Ariadna i Mario!

Fa uns mesos vàrem visitar el grup empresarial Robert Walters i vàrem presentar la nostra entitat i els nostres projectes als treballadors i treballadores de la oficina de Barcelona. Un dels projectes que vàrem citar va ser “Creant Junts”, una part del Projecte d’Escola de Vida Independent que el que pretén és organitzar tallers per a joves i adults amb els quals poder tenir ingressos econòmics pel projecte.

Entre la plantilla de la oficina hi havia en Mario, que ens escoltava des d’un racó a la nostra esquerra. Uns dies després ens va escriure i ens va dir que havien parlat amb la seva promesa, l’Ariadna, i volien que els detalls dels convidats al seu casament els fessin els joves de Junts Autisme.

El procés

Durant aquests últims dos mesos en Joel, un jove de 21 anys que té un 81% de discapacitat i un grau 3 de dependència, ha estat elaborant unes espelmes precioses amb ajuda de la Ino Marini, una voluntària molt especial que ens ha vingut a donar un cop demà: un cop vàrem rebre els gotets, la Ino i en Joel van col·locar una tira decorativa, varen lligar un fil a la part de sobre que li donava un to rústic i en Joel els va omplir de sorra i hi va posar-hi les espelmes. Després, vàrem col·locar unes etiquetes també fetes a mà i dissenyades especialment per a l’ocasió on hi posava el nom dels nuvis i la data del casament.

L’entrega

Una setmana abans del casori vàrem anar a Barcelona a entregar els 100 potets als nuvis i 100 targetes on explicàvem què era Junts Autisme. Vàrem tenir la oportunitat de parlar més amb ells: conèixer gent tant sensibilitzada i implicada perquè les persones amb més necessitat de suport tinguin el seu espai i les seves oportunitats és commovent, i des d’aquí els volem donar les gràcies de tot cor.

El casament

El gest de l’Ariadna i en Mario no va quedar aquí, sinó que també ens van demanar si, si us plau, els hi faríem un vídeo per explicar qui érem, qui era en Joel i de què tracta el nostre projecte. Aquest vídeo es va emetre durant el convit del casament, el passat 14 de juny, i els nuvis ens han donat el permís de compartir-lo amb tots vosaltres.

Creant Junts

Si coneixes algú que es casi, que faci una comunió o un bateig, si treballes en una empresa on es facin detalls als treballadors durant els dinars i vols col·laborar amb una bona causa, escriu-nos un mail a info@juntsautisme.org preguntant pel projecte, et donarem tota la informació que necessites! Gràcies!

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari