Gràcies Industrias Cárnicas Viñals Soler, S.L.

Viñals soler

Gràcies Industrias Cárnicas Viñals Soler, S.L.

El passat dilluns 2 de juliol va signar un conveni amb l’empresa Industrias Cárnicas Viñals Soler S.L., una empresa centenària ubicada a Argentona,  pel qual aquesta farà una donació econòmica anual per donar suport als programes de la nostra Fundació.

Volem agrair a Viñals Soler la seva solidaritat i la seva empatia cap al nostre col·lectiu. És esperançador trobar empreses com aquesta, que estiguin sensibilitzades  amb  l’autisme i que vulguin col·laborar a millorar la vida de les persones que hi conviuen.

Gràcies a aquest tipus de Responsabilitat Social empresarial, podrem continuar la nostra tasca de sensibilització sobre l’autisme, que, avui en dia, no es coneix prou,  i podrem augmentar els diferents serveis que oferim des de la nostra entitat: des del projecte Junts amb tu, un seguiment individualitzat que transcendeix a tots els àmbits de la vida dels infants (casa, a l’escola, a les activitats extraescolars…); fins al Projecte EVI (Escola de Vida Independent) que preveu formar als joves amb autisme per a poder gaudir d’una vida adulta digna en els àmbits domèstic, laboral i dins la seva comunitat i entorn social.

Tot i que és d’agrair aquest suport, encara hi ha molta feina a fer: Cal trencar amb l’estereotip que les diversitats funcionals perjudiquen a qui no les té i cal fer-ho en tots els àmbits, sobretot en l’educatiu, perquè és a les escoles on es forja la societat del demà; així com en l’empresarial, que és l’àmbit que podrà assegurar un futur digne pels nens i nenes amb autisme quan es facin grans; o en el polític, perquè calen accions que englobin la totalitat de la societat i això també engloba les persones amb diversitat funcional.

Cal aturar-nos un moment, parar-nos enmig d’aquesta voràgine de societat on ens estan fent viure, i reflexionar: el valor d’aquesta societat nostra no s’hauria de mesurar en termes de productivitat, sinó en termes de pluralitat. Com més plurals, més perspectiva, i com més perspectiva, més empatia. I amb empatia creiem que aquesta societat pot esdevenir un entorn inclusiu, obert i acollidor per tothom.

Vivim en un món on s’utilitza la paraula normal de manera massa frívola: ser “normal” només és complir uns determinats cànons, a vegades massa simples.  La societat, el món, les persones, en el nostre conjunt, som massa complexes per a ser normals. I això ens enriqueix. Cal canviar la perspectiva i adonar-nos que aquesta pluralitat ens fa humans i cal canviar de prioritats perquè qui realment ho necessita tingui el suport que li cal.

Gràcies a la solidaritat d’empreses com Viñals Soler som una mica més a prop d’aquest objectiu.

Si ets una empresa o coneixes alguna empresa que vulgui col·laborar amb la nostra Fundació, envia’ns un correu a info@juntsautisme.org.

WhatsApp Image 2018-07-02 at 18.02.39

WhatsApp Image 2018-07-02 at 18.02.40

Viñals Soler 2

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
1Comentaris
  • Roger
    Publicat el 23:49h, 06 juliol Respon

    Es una molt bona notícia que empreses locals , com Viñals Soler , es comprometin amb la fundació per millorar la vida de les persones amb autisme i les seves famílies. Esperem que aquesta col.laboració sigui per molt temps!!!

Publica un comentari