Historias en Red – Potenciant el voluntariat entre joves

Historias de Red

Historias en Red – Potenciant el voluntariat entre joves

Historias en Red és una iniciativa de Bankia en Acción que pretén promoure el voluntariat entre joves nascuts entre 1999 i 2001. La idea, a Junts Autisme, ens ha enamorat.

Com s’hi pot participar?

Si teniu entre 16 i 18 anys (o coneixeu nois i joves d’aquesta edat) només heu de formar un grup amb tres amics per a realitzar un projecte solidari i buscar el suport d’una ONG o Entitat del Tercer sector per a portar-lo a terme. Endevineu… des de Junts Autisme estarem més que encantats de donar-vos tot el suport, informació i formació que necessiteu.

Fins quan s’hi pot participar?

Es poden enviar els projectes a www.historiasenred.es fins el dia 8 de desembre, és a dir, 72 dies per a plantejar el projecte, contactar amb la ONG i preparar una presentació per enviar-ho a l’organització.

Hi ha algun tipus de compensació?

A part de la satisfacció de col·laborar en un projecte solidàri i de fer-lo realitat, si el vostre projecte surt seleccionat comptareu amb 3.000€ per a dur-lo a terme. També haureu de fer-ne difusió i, si l’organització del concurs considera que ho heu fet bé, donarà 1.000€ a l’entitat o ONG a la que haureu donat suport i millorat amb la vostra idea.

La Història en Red guanyadora es presentarà als congressos de Lo Que De Verdad Importa la Fundació que defensa els valors que sí que importen i que potencia la presa de consciència i l’actuació de joves d’arreu del món per a dedicar-se a projectes que poden fer que aquest món sigui una mica millor.

Vols participar-hi? Consulta el web historiasenred.es i si t’interessa el nostre projecte i vols ampliar-lo amb la teva idea, estarem més que contents de donar-te suport! Al web hi trobareu totes les instruccions per a participar-hi, històries per inspirar-vos i una explicació exhaustiva sobre què és el projecte i què pretén!

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari