Inscriu-te al Casal d’Oci inclusiu!

001

Inscriu-te al Casal d’Oci inclusiu!

Les activitats d’oci de Junts Autisme començaran el 7 d’octubre. Després de l’adaptació a la nova rutina durant el mes de setembre, afegim els espais d’Oci inclusiu a les activitats programades.

El Casal d’Oci Inclusiu començarà el proper dia 21 d’Octubre i, com l’any passat al casal enguany també es faran dos grups de 8 nens aproximadament per grup, tot i que el nombre de grups s’adaptarà a la quantitat de nens que s’apuntin. Cada grup, assistirà al casal un cap de setmana al mes, en caps de setmana diferents. Aquest any es continuaran fent les activitats a Can Parpers, un espai obert i natural prop de La Roca del Vallès.

A Can Parpers es fan diferents tipus d’activitats: per un costat, activitats amb animals i d’interacció amb la natura on els nens juguen i cuiden alguns animals (conills, gallines, cavalls…); tallers de manualitats, com pintar samarretes, fer pilotes malabars, màscares; o bé, experimentar amb jocs sensorials per estimular els sentits amb diferents tècniques.

El més important del casal és que és un espai on els nens i nenes i els seus germans poden fer i compartir activitats lúdiques en un ambient relaxat i de joc i establir relacions d’amistat, alhora que les famílies, al estar els nens i nenes acompanyats de monitors, també troben un moment de descans i de posada en comú de diferents experiències de manera tranquil·la, de manera que s’evita el desgast i es milloren les relacions familiars.

Les dates de casal s’aniran publicant a l’Agenda d’aquest web i s’aniran concretant les activitats i els programes a mida que s’acosti la data.

Les inscripcions encara estan obertes! Inscriviu-vos, teniu temps fins al 4 d’octubre! Només heu de portar la inscripció que se us va enviar per mail amb les dades que us demanem.

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari