Ioga solidari amb l’autisme

cartell_ioga_FB_1200x6302

Ioga solidari amb l’autisme

El proper dia 9 de noviembre celebrarem, a l’Ateneu Arenyenc, la primera trobada de ioga solidari amb l’autisme. Gràcies a les professionals Eva Marini i Marta Grau gaudirem de dues clases d’1.5 hores cadascuna de Hatha Vinyasa Ioga.

En aquesta ocasió comptem amb la col·laboració de la Fundació Ametller Origen que ens donarà peces de fruita per a fer un petit refrigeri entre clase i clase; i amb les empreses especialitzades en Ioga i material per a fer ioga: Pan Pan Yoga, Born Living Yoga, YogaYe, Studio 11·11 Yoga i Yowo Yoga! Aquestes empreses meravelloses ens han donat alguns mats per a sortejar el dia de l’esdeveniment i, a més, Born Living Yoga vestirà a les nostres Mestres i Pan Pan Yoga ens deixarà entre 8 i 10 mats pels despitats/ades que se l’oblidin! Moltíssimes gràcies!

Ioga i autisme

El ioga ha anat calant dins la nostra entitat a poc a poc, sense fer soroll, amb delicadesa i mostrant-nos com n’era d’útil, no només pels nens i joves amb autisme, sinó també per tot l’equip de Junts.

Aquest any, en Joel i l’Àlex, els joves que participen en el Projecte EVI (Escola de Vida Independent) fan ioga dos dies a la setmana i això augmenta la consciencia que tenen sobre el propi cos, milloren la seva postura, el seu estat físic i mental i augmenten el seu benestar. A en Joel i l’Àlex, els encanta i cada cop se’ls dona millor!

Les professionals

L’Eva Marini és mare d’un dels nens que ve a la Fundació des de fa anys i s’ha especialitzat en mestra de ioga, una activitat que combina amb la seva tasca professional com a psicòloga. D’altra banda, la Marta Grau, és coordinadora de la nostra entitat i l’any passat va fer un curs per a esdevenir també mestra de ioga i enguany ha començat les seves primeres classes. Ambdues tenen una energia molt especial que es contagia i ajuden a crear un clima preciós.

Siguem solidaris

El preu de l’entrada general serà de 5€ i de 8€ per l’entrada amb un detall solidari (una polsera de roba de la nostra entitat) i tots els guanys es destinaran íntegrament a projectes de l’entitat.

Hora d’inici de la primera classe: 10h (demanem que, siusplau, arribeu 15 minuts abans)

Hora finalització primera classe: 11:30h

Pausa: 11:30h – 12:00h

Hora inici segona classe: 12:00h

Hora finalització segona classe: 13:30h

No cal reserva per a venir a l’esdeveniment, però cal venir una mica abans per tal d’agafar lloc! I, sobretot, cal que cadascú porti el seu mat!

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari