Ja hem començat els casals d’oci d’enguany!

Kasal

Ja hem començat els casals d’oci d’enguany!

El passat mes d’ocubre varem donar el tret de sortida a les activitats d’oci. Aquest any, seguim amb totes les iniciatives de l’any anterior: El Taller de Música, el Casal Infantil de Can Parpers i la iniciativa estrella del curs passat: El Kasal Teenager!

El Kasal Teenager

Observant les necessitats dels nois i noies de Junts, l’any passat se’ns va acudir fer una proposta d’oci per a nois i noies d’entre 9 i 15 anys. L’acollida va ser increïble entre els joves d’aquestes edats i cada trimestre teníem més nois i noies que s’unien a les nostres propostes. Enguany, seguim amb les bones pràctiques i seguim proposant activitats més pròpies d’adolescents.

Dissabte passat, com a primera sortida, varem anar al Jumping Extreme, a Mataró. Però la sortida no només es va limitar a això, sinó que varem quedar tots, varem agafar tots el tren, ens vam desplaçar fins al Jumping, i, després d’una hora saltant, suant i rient, varem berenar i varem tornar cap a casa. La propera sortida serà a finals de novembre i també ens reserva moltíssimes sorpreses i bons moments!

Casal Infantil Can Parpers

Enguany seguim amb la col·laboració amb el Restaurant Can Parpers, que, durant tots aquests anys s’ha convertit en la nostra segona casa. A Can Parpers hi fem el Casal Infantil, amb activitats més adaptades a nens i nenes d’entre 3 i 8 anys.

Aquesta setmana passada varem fer un taller de Mandales en el que els nens i nenes van decorar-los amb diferents tècniques i que s’exposaran aquest dissabte dia 9 de novembre al curs de ioga solidari que ofereix l’entitat a l’Ateneu Arenyenc.

Taller de Música

Seguim un any més també amb el taller de música que enguany es farà els divendres a la tarda en comptes dels dissabtes al matí i que començarà aquest divendres dia 8.

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari