Ja tornem a ser aquí!

20190910_Ja tornem a ser aquí

Ja tornem a ser aquí!

Ahir va ser el primer dia oficial del curs 2019-2020 a la Fundació Junts Autisme! Tot i que molts nens, nenes i joves començaran la intervenció psico educativa el proper dijous, ahir ja vàrem estrenar les noves instal·lacions, tant de l’Edifici Xifré com de l’Edifici Cooperativa, situat al Carrer Anselm Clavé 17, 1r Pis.

Edifici Xifré

A l’espai que fins ara ha estat el centre neuràlgic de les activitats de la nostra Fundació, a partir d’aquest any hi realitzarem els serveis d’Integració Sensorial, amb l’aula d’Integració Sensorial que vàrem aconseguir gràcies als pressupostos participatius de fa dos anys; i el Projecte EVI, Escola de Vida Independent, on, amb els joves i adults de l’entitat treballarem perquè aquests puguin tenir una vida autònoma, independent i serena.

Edifici Cooperativa

Aquest espai ha estat cedit per la Cooperativa Agrícola d’Arenys de Mar a qui agraïm moltíssim la confiança dipositada en nosaltres i en la nostra tasca. Conegut com el Sindicat, hem remodelat el pis i l’hem adaptat a les necessitats de la nostra entitat i ara s’ha convertit en la seu de tot el projecte d’intervenció psico educativa infantil: teràpia, tallers, cursos i formacions. Hem dividit el pis de més de 200 m2 en 8 sales diferents i hem aconseguit un gran espai de joc comú.

Estem molt contentes i il·lusionades per aquest canvis i aquesta ampliació. El projecte de Junts Autisme va creixent amb l’augment de serveis i d’oferta de places (enguany han pogut entrar a formar part de la Fundació tres noves famílies).

Durant l’any anirem organitzant diferents cursos i jornades per a parlar sobre autisme i per a compartir temps amb tots els que estigueu interessats en conèixer-nos. Estigueu atentes i atents perquè anirem publicant les novetats als nostres canals habituals: web, Facebook, Twitter i Instagram. Si encara no reps el nostre newsletter, inscriu-te en aquest link per estar informat sobre estudis, novetats, curiositats i activitats relacionades amb autisme i amb la nostra entitat.

Comencem amb moltíssimes ganes! Us esperem a tots!  

 

[A la foto, els joves del Projecte EVI, l’Àlex i en Joel,  en el seu primer dia de curs, ahir al matí, amb la directora tècnica, Marian Garcia, la coordinadora, Maria Abril i la terapeuta Paula Serra.]

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari