#JoUsVeig revoluciona les xarxes

logo_JoUsVeig

#JoUsVeig revoluciona les xarxes

Què tenen en comú Xavi Hernández, Raquel Sans, Boris Izaguirre, Lucrecia, Xavier Sardà, Amaia Romero o Quim Masferrer? Que juntament amb altres representants del món de la cultura i l’esport van participar a la nostra campanya de conscienciació sobre l’autisme.

“Jo Us Veig” va ser una campanya impulsada des de la nostra Fundació amb quatre objectius clars: visibilitzar l’autisme (l’autisme existeix); informar sobre l’autisme (què és l’autisme?);  sensibilitzar sobre l’autisme (com és el dia dia per a les famílies que hi conviuen) i explicar què fem des de Junts Autisme (com es treballen les diferents àrees d’afectació per a millorar la vida de les persones amb autisme).

La campanya es vertebrava al voltant d’un espot que vol subratllar que l’autisme no es percep a simple vista i que és necessari que la societat el sàpiga detectar per poder actuar en conseqüència, facilitant el dia a dia a qui el té i a la gent que l’envolta i l’estima.

Qui ens va donar suport?

Més d’un centenar de representants de la societat civil ens van ajudar a visualitzar l’autisme fent-se vídeos dient “Jo us veig” i penjant-los a les xarxes; a part de diferents representants del periodisme, la cultura, l’esport, la música i l’espectacle del nostre país; escoles senceres; altres associacions i entitats relacionades amb l’autisme i no relacionades, i, en conjunt, persones que des d’aleshores han canviat la perspectiva, potser, sobre la realitat que ens envolta. O les realitats que ens envolten. Els podreu veure tots a les xarxes socials de la Fundació: Facebook (@juntsautisme), Twitter (@juntsautisme) i Instagram (@junts_autisme).

Els resultats

Des de Junts Autisme considerem que la campanya va ser un èxit. Sense pressupost, gràcies al recolzament i a la col·laboració desinteressada de molta gent (gràcies Pol Thomas per la filmació del vídeo, gràcies a la productora Uniunfandos, per encarregar-se de l’edició; gràcies Fedamar per les fotografíes cedides) varem aconseguir arribar a més de 80.000 persones; varem aconseguir més de 15.000 interaccions amb les diferents publicacions que varem fer; tenim més de 300 nous seguidors a les xarxes socials i 2.000 persones van visitar el nostre web i, per tant, es van informar sobre què era l’autisme. A tots vosaltres, gràcies per veure’ns.

Afegeix-t’hi!

Aquesta campanya encara està oberta a tothom que s’hi vulgui adherir i ens vulgui ajudar a fer encara més gran aquest projecte. Una campanya que neix d’una Fundació amb força sense altra pretensió que construir una societat més acollidora per les persones amb autisme.

Es pot donar suport al projecte imitant el gest del centenar de persones populars que s’hi ha sumat i penjar-lo a les xarxes socials amb el hashtag #JoUsVeig.

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari