Junts autisme en primer lloc del Pressupost Participatiu

20171128_pressupostos

Junts autisme en primer lloc del Pressupost Participatiu

Gràcies, gràcies i gràcies a tots els arenyencs i arenyenques que durant les últimes setmanes vàreu trobar un moment per a votar a favor de la nostra candidatura al Pressupost Participatiu de la vil·la amb la qual pretenem fer una aula d’integració sensorial. Gràcies a vosaltres, a la vostra consciència i sensibilització sobre el Trastorn de l’Espectre Autista i al vostre suport hem aconseguit quedar en primer lloc de la llista de projectes! Estem molt contents i emocionats!

L’aula d’integració sensorial és molt important pels nostres nens i nenes ja que els ajudarà a estimular i gestionar la seva relació amb l’entorn de manera controlada i adaptada al ritme de cada nen i nena de la Fundació. Això és molt important per a ells i elles ja que, com sabeu, cada nen amb autisme percep la realitat i gestiona les sensacions de manera diferent, a vegades de manera exagerada (hipersensiblitat a alguns sons, tacte, gustos, olors…), altres de manera molt poc pronunciada (hiposensibilitat). Amb aquesta aula es pretén familiaritzar els nens i nenes amb certes sensacions per a que, un cop fora, les puguin processar més ràpidament ajudant-los a millorar la seva relació amb l’entorn.

En total, han votat a favor d’aquest projecte 518 arenyencs i arenyenques, els diners recaptats s’invertiran íntegrament en aquesta aula que estarà estimular la seva percepció situada a l’Edifici Xifré.

Us anirem informant sobre els següents passos.

Un cop més, moltes gràcies!

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari