Junts Autisme plató del rodatge de la campanya del 012

20171024_012

Junts Autisme plató del rodatge de la campanya del 012

El passat dia 28 de setembre varem rebre la visita a l’Edifici Xifré de la productora Un i un fan dos per a gravar la nova campanya del “012, la Generalitat al teu costat” que durant els mesos d’octubre i novembre parlarà del Trastorn de l’Espectre Autista. Una iniciativa que neix gràcies a l’acció de la FECA (Federació Catalana d’Autisme) juntament amb el suport d’altres entitats, associacions i experts del sector.

El guió es va consensuar entre diferents entitats i després es va seleccionar l’Edifici Xifré com a escenari de rodatge. Dos nois de la Fundació surten a l’espot: en Biel i en Joel; i també hi surt una noia de l’Associació Asperger de Catalunya, l’Elia, que a més és molt fan de l’Helena Garcia Melero a qui també vam tenir l’oportunitat de conèixer.  L’equip va venir a gravar una tarda on hi havia molts nens i nenes al centre, així que van poder veure la realitat del nostre dia a dia.

L’espot es podrà veure cada dia abans del telenotícies migdia i del telenotícies vespre i en moments puntuals durant la jornada.

Som conscients que la realitat de l’autisme no es pot resumir (ni molt menys) en 45 segons de campanya. També som conscients de que queda molt camí per recórrer, molta societat per sensibilitzar i molt per conèixer. Però estem satisfets del resultat, de la feina feta per totes les entitats i de l’interès que les administracions, de mica en mica, van mostrant per l’autisme.

Queda molt camí per recórrer, però volem considerar aquesta campanya, com un primer pas important.

Seguim!

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari