Junts participa a la Fira de Nadal d’Arenys de Mar

20181211_Fira de Nadal

Junts participa a la Fira de Nadal d’Arenys de Mar

I ho fa amb uns productes i unes creacions molt especials realitzades per les nens i els nens de junts; els joves de l’entitat; mares i pares implicats i persones del poble i dels voltants que van participar del taller de bosses inclusiu realitzat a mitjans de novembre.

Una nova aventura

Des de la Fundació estem acostumats a muntar paradetes per Sant Jordi i pel Dia Mundial de Conscienciació sobre l’autisme, però aquest serà el primer any que participem de la Fira de Nadal i estem molt contents i, alhora, una mica nerviosos.

Platets…

Hem fet els productes amb tota la il·lusió del món i us volem explicar el procés de creació: fa almenys sis mesos que els joves de la nostra entitat preparen, tots els dilluns, una sèrie de platets amb estampacions molt boniques que poden servir de decoració o de detallet per acompanyar algun regal o ser un amic invisible.

WhatsApp Image 2018-12-06 at 15.32.49 (1)

…missatges dolços…

A una mare molt implicada a l’entitat se li va acudir omplir potets amb llaminadures i posar missatges encoratjadors, bonics i relacionats amb els caramels en les etiquetes. Creiem que és una manera molt dolça de felicitar el Nadal i de dir el que sentim a les persones que estimem.

WhatsApp Image 2018-12-11 at 10.11.38 (1)

…bosses solidàries…

Les bosses de tela que ens van donar des de la Diputació de Barcelona són, després del taller de pintura tèxtil amb Lola Gramola, petites obres d’art: cada una és única, cada una va estar feta amb tota la concentració i dedicació del món; cada una ha estat pensada i ha estat viscuda per un nen o nena, amb o sense autisme, perquè el taller va ser inclusiu i perquè, en cap moment, es van percebre diferències.

bossa

…col·laboracions sensibilitzades…

A la parada també tindrem alguns productes de Pharma & Go, la primera empresa farmacèutica que produeix productes amb pictogrames. Tindrem roll-ons d’oli mosqueta, vaselina pels llavis i roll-ons d’arbre de te que, a part de servir per combatre els polls, té moltíssims beneficis contra l’acne, fongs als peus, picadures d’insectes, congestió nasal, antisèptic… oferirem els productes individualment i en packs.

WhatsApp Image 2018-12-12 at 10.41.00

… i algunes sorpresetes més

Enteneu que no us ho podem desvetllar tot! Us convidem a que ens vingueu a veure els dies 15 i 16 de desembre de 10h a 21h a la Plaça de l’Església d’Arenys de Mar i que col·laboreu amb nosaltres! Tota la recaptació aconseguida a la parada es destinarà a diferents projectes i actes de sensibilització sobre l’autisme.

Gràcies i Bon Nadal!

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari