Moltíssimes gràcies C.E. Mataró!

20190604_CE Mataró torneig

Moltíssimes gràcies C.E. Mataró!

Diumenge va ser un dia molt especial! Feia un sol com unes violes i una calor de ple estiu, i nosaltres vàrem tenir la oportunitat de viure una jornada tan especial com el IV Memorial Albert Gibert en companyia dels nens i joves del C.E. Mataró i de nens i nenes d’altres set equips catalans.

Les activitats

Mentre al camp s’anaven anaven jugant les eliminatòries, nosaltres vàrem muntar diferents activitats pels nens i nenes que s’esperaven. Aquestes activitats tenien una intenció: intentar explicar que hi ha nens i nenes que tenen capacitats diferents.

Por cuatro esquinitas

Una de les activitats va ser explicar-los el conte de “Por cuatro esquinitas de nada”, la nostra companya Andrea va preparar un material amb suro on explicava la història d’un quadradet que estava envoltat de cercles i que no podia fer totes les activitats que els cercles podien fer perquè no podia passar per una porta que també era circular. El conte acaba explicant que en comptes d’intentar que el quadrat es talli les seves quatre cantonades, el que cal fer és adaptar la porta perquè tot tipus de figures hi puguin passar.

20190604_CE Mataró_foto 001

Recorregut a cegues

En una altra activitat es van crear dos recorreguts amb alguns obstacles que els nens i nenes havien de sortejar, però no ho podien fer com estan acostumats a fer-ho, sinó que s’havia de fer per parelles: un membre de la parella tancava els ulls i l’altre l’havia d’anar guiant i evitar que caigués. Se’ls va explicar que, molts cops, les persones amb diferents capacitats poden tenir més dificultats per a fer algunes coses, però amb l’ajuda dels amics, ho podrà fer molt millor!

20190604_CE Mataró_ foto 003

Pintacares

També varem pintar les cares als nens i nenes que van voler, mentre els explicàvem qui érem i què és el que fa la nostra Fundació. Tots els nens i nenes van estar encantats amb les diferents activitats, s’ho van passar molt bé i es van acostar una mica més a la nostra tasca.

20190604_CE Mataró_foto 002

Moltíssimes gràcies CE Mataró

Gràcies per deixar-nos formar part d’una diada tan especial, per permetre’ns parlar d’autisme, per tenir la sensibilitat i les ganes de donar-nos suport i per organitzar aquest torneig amb fins benèfics: el CE Mataró va recaptar 250€ durant un matí i ens els va entregar com una donació que invertirem en el nostre projecte d’oci inclusiu! Milions de gràcies!

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari