Namasté

WhatsApp Image 2019-11-09 at 12.35.44 (1)

Namasté

El primer matí de ioga solidari organitzat per aquesta entitat va ser un èxit de participació i recaptació! Més de 40 persones es van reunir a l’Ateneu Arenyenc entre les dues sessions, que van estar dirigides per Marta Grau, terapeuta de l’entitat i professora acreditada de ioga; i Eva Marini, mare d’un nen que fa anys que ve a l’entitat i també professora acreditada amb un centre propi: Yoga Studio 11·11. Gràcies pel vostre temps i per la qualitat de les classes! Sou les millors!

La preciosa sala de l’Ateneu Arenyenc ens va permetre crear una atmosfera tranquil·la, elegant i de pau on tot fluïa i on, durant més de tres hores, les persones que van participar de l’activitat varen gaudir d’un temps dedicat a elles mateixes i, de retruc, a nosaltres i a la nostra causa.

Agrair molt especialment a la Fundació Ametller Origen el fet que ens donés quilos de pomes i plàtans que les assistents van degustar durant la mitja part. També agrair moltíssim a Born Living Yoga el fet de deixar a les professores la roba amb la que varen fer la classe i de donar-nos quatre samarretes per a sortejar, així com també volem donar les gràcies a Pan Pan Yoga pel seu mat preciós valorat en més de 80€ que també vam sortejar i a Yogaye.com, que també ens va donar un mat i que també vam sortejar. Inestimable el suport de UESports d’Arenys de Mar que ens va cedir unes quantes màrfegues per les persones que no en tenien a casa i que ens van ser molt útils!

Va ser un matí de tranquil·litat, de pau i de connexió amb nosaltres mateixes i amb el món que ens envolta, amb tota la seva pluralitat i diversitat. I va ser preciós.

La nostra idea és repetir l’experiència entre la primavera i l’estiu, us apuntaríeu?

Gràcies!

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari