“Neu” la proposta del Teatre Lluïsos de Gràcia sobre autisme

20190116_Neu

“Neu” la proposta del Teatre Lluïsos de Gràcia sobre autisme

El Teatre Lluïsos de Gràcia acull els propers 18, 19 i 20 de gener l’obra de teatre “Neu” de la companyia Kamaleonik.

Aquesta obra és el fruit de la feina de tres mesos de residència al teatre sota la direcció de Bernat Muñoz. Protagonitzat per tres personatges femenins, “Neu” és un cant a la vida, a la tolerància i a la comunicació.

La descripció que es fa des del blog dels Lluïsos de Gràcia

La Tea i l’Ada són dues germanes que es retroben amb motiu de la mort de la Neu, la seva mare. L’Ada mai ha acceptat l’autisme de la seva germana i és incapaç d’entendre el seu món, la qual cosa fa que els conflictes del passat no triguin a reaparèixer. Un tercer personatge farà d’intersecció entre aquests dos mons rememorant la figura de la Neu.

A través de l’autisme d’un dels seus personatges es parla de la passió per la vida, de com ser nosaltres mateixos i de les coses que de vegades ens perdem quan tenim més en compte l’opinió dels altres que el que volem fer. L’obra té un gran contingut humà i busca que el públic se senti identificat i interpel·lat en algunes de les situacions que es donen entre els personatges. “Seria massa pretensiós dir que volem canviar les vides de la gent amb Neu, però si quan el públic surt del teatre dedica ni que sigui cinc minuts, a fer una reflexió d’acord amb el que han vist, haurem aconseguit el nostre objectiu”.

Dissabte 19 i diumenge 20 en acabar l’espectacle, podreu participar d’un col·loqui amb experts en autisme de la Fundació Friends i els membres de la companyia.

Més informació i venta d’entrades aquí

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari