Neus Payerol presidenta de la Federació Catalana d’Autisme

20190218_Junta Federació Catalana Autisme

Neus Payerol presidenta de la Federació Catalana d’Autisme

La directora i una de les fundadores de la Fundació Junts Autisme va ser escollida, aquest passat dissabte, per a presidir la Federació Catalana d’Autisme durant els propers quatre anys. La Junta està formada, a més, per Noemí Vives (Grup TEA Sant Cugat) com a secretària, Pep Mendoza (Fundació Autisme Mas Casadevall) com a tresorer; Marta González (Viu Autisme) com a vocal i Verònica Masdeu (Autisme amb Futur) com a vocal.

Els eixos principals de la candidatura d’aquesta nova junta són: inclusió, especialització i especificitat de serveis durant tot el cicle vital de les persones amb autisme i incidència política. Neus Payerol va insistir en la necessitat de crear marca i missatge i enfortir la Federació mitjançant un pla estratègic amb objectius assolibles i avaluables cada dos anys.

La millora de la comunicació, tant interna (entre entitats), com externa (amb la ciutadania i amb l’administració) són clau, de la mateixa manera que ho és la recerca de finançament per a revertir la situació econòmica precària en la que es troba actualment la Federació.

Des de Junts Autisme sempre hem defensat que cal un canvi en el sistema, l’establiment de protocols per les persones amb autisme i la protecció i defensa dels seus drets. Veiem la participació dins la Federació Catalana d’Autisme com una gran responsabilitat. Tenim molts projectes i les idees molt clares. Esperem estar a l’alçada per aconseguir el que el col·lectiu de persones amb autisme i les seves famílies necessiten.

Comença així una nova etapa per la Federació Catalana d’Autisme que pretén convertir-se en vehicle representatiu de tota la xarxa d’entitats relacionades amb l’autisme de Catalunya.

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari