Nou espai complementari per a Junts Autisme

20180119_Signatura pis cooperativa

Nou espai complementari per a Junts Autisme

La Cooperativa Agrícola d’Arenys de Mar i la Fundació Junts Autisme, hem signat un acord de cessió d’ús del pis que la Coopertiva disposa al C/Anselm Clavé, d’Arenys de Mar. La intenció és poder desenvolupar més activitats que ara per ara no es poden dur a terme a l’Edifici Xifré per falta d’espai.

En aquest pis tenim pensat organitzar grups de suport i activitats per pares i mares; activitats de música pels infants; formació per a les famílies; diagnòstic i altres activitats. Un altre projecte que tenim pensat és el de crear-hi un pis tutelat perquè joves amb autisme puguin exercir la seva autonomia un cop comencin a accedir a la vida adulta. Ara hem començat a netejar, endreçar i pintar el pis i tenim intenció de poder començar a dur a terme activitats el proper mes de març.

A la Fundació Junts Autisme tenim entre les nostres finalitats, la defensa dels drets de les persones amb autisme i els de les seves famílies i la creació de serveis especialitzats, per tal de que aquest col·lectiu assoleixi la màxima inclusió social i la millora de la seva qualitat de vida. Gràcies a cessions com aquesta, ens anem apropant cada cop més al nostre objectiu. Pas a pas.

Agraïm de tot cor a la Cooperativa Agrícola la seva sensibilitat i conscienciació amb la realitat de l’autisme i de la Fundació.

Seguim endavant!

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari