Noves activitats: taller d’il•lustració

20180308_ivanovaweb

Noves activitats: taller d’il•lustració

Dins el nou projecte de Junts Autisme, Creant Junts, que busca potenciar la motricitat fina i les habilitats socials dels nois i noies de la fundació arriba una nova activitat: el taller d’il·lustració.

El dibuix és un excel·lent mitjà de comunicació i una molt bona estratègia educativa, és un activitat que afavoreix la comunicació interpersonal, ajuda a l’exteriorització d’emocions i fomenta la creativitat.  A més a més, es pot convertir amb una eina molt especial que ens pot ajudar a connectar i establir moments d’afectivitat molt significatius.

El taller estarà dirigit per Marta Puig, amb el nom artístic de Lyona Ivanova (a la foto): il·lustradora i realitzadora de videoclips. Va estudiar cinema a l’ESCAC i es va especialitzar en direcció. Des de llavors ha realitzat més de setanta videoclips, combina els videoclips amb la il·lustració i fins a la data ha publicat 10 llibres.

La proposta és que les famílies que hi participaran gaudiran d’una estona amb els seus fills i filles dibuixant amb diferents materials. La idea és elaborar una agenda de Junts amb les il·lustracions dels nens i nenes.

Les edats recomanades són de 3 a 10 anys. La sessió és per tota la família, així que si teniu altres fills o amics  i voleu que ens acompanyin les portes estan obertes.

El taller es realitzarà el dissabte 10 de març pel matí a Arenys de Mar. A la mateixa fundació, carrer auterive, Edifici Xifré 1ª planta , s/n, 08350, Arenys de Mar, Barcelona.

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari