Novetats del curs 2018-2019

20180903_Nou curs Junts

Novetats del curs 2018-2019

Tot i que les teràpies comencen el dia 10 de setembre, l’equip de Junts Autisme ja ens hem posat en marxa per definir els últims detalls de cara a aquest nou curs 2018-2019.

Enguany, a part de seguir treballant a l’edifici Xifré, obrirem un nou espai al carrer Anselm Clavé on durem a terme teràpies, reunions amb les famílies i on farem tallers oberts a tothom que hi vulgui assistir (de patchwork, ioga, teatre…) per tal d’obrir la Fundació al poble, que més gent conegui la realitat de l’autisme i d’aplicar el principi d’inclusió activament (tots els cursos i tallers impartits seran 100% inclusius).

A més, a l’edifici Xifré, a partir del segon trimestre obrirem d’una aula d’estimulació sensorial que estarà a disposició dels nens i nenes que ho necessitin i que estarà gestionada per personal de la Fundació format expressament per aquest propòsit.

Planegem dur a terme diferents campanyes de sensibilització i de recaptació de fons durant l’any per tal d’estar presents de manera periòdica en l’actualitat tant local com regional. Durem a terme una campanya inclusiva per Nadal. El dia 2 d’abril la festa serà encara més grossa que l’any passat. Començarem a posar en pràctica alguns projectes i programes que portem temps pensant i que, ara, sembla s’estiguin definint al 100%.

Evidentment, continuarem treballant amb la mateixa dedicació amb els nens, nenes i les famílies, seguirem amb els programes i tallers que han funcionat fins ara (casal d’estiu, taller de música, entre famílies…).

Comencem, doncs, plens i plenes d’energia i amb moltes ganes de tornar a veure els nens, nenes i joves de Junts!

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari