La Raureta: noves instal·lacions cedides a Junts Autisme

20171220_Raureta

La Raureta: noves instal·lacions cedides a Junts Autisme

El projecte principal de la Fundació és acompanyar i ser capaços de brindar serveis i eines als nens, nenes i famílies de Junts Autisme durant tot el seu cicle vital, des de la infantesa fins a l’edat adulta. Els nens i nenes amb autisme mereixen una vida digna, però per les seves condicions necessiten uns ajuts específics amb un model de vida adaptat a les seves necessitats.

Per tal de poder dur a terme aquesta tasca, l’any passat varem començar la recerca d’un espai on poder construir aquest projecte integral, primer, mitjançant una crida pública degut a la manca de suport de les administracions en aquest sentit. Després de moltes negociacions i converses amb l’Ajuntament d’Arenys de Mar sembla que la cessió de La Raureta serà una realitat molt aviat.

La Raureta és exactament l’espai que buscàvem, ja que s’adequa perfectament a les nostres necessitats i a les de les persones que formen part de la Fundació. Per tant, després de parlar amb l’Ajuntament i entrar a la finca per comprovar-ne l’estat, sembla que la cessió d’aquest espai a l’entitat és quasi una realitat.

Sabem que se’ns gira molta feina, però tenim molta il·lusió, perquè després de visitar la finca, tenim molt clar que la Raureta és el futur dels nostres fills i filles i és la possibilitat de poder de seguir creant serveis que apostin per la inclusió, qualitat de vida i la dignitat de les persones amb autisme.

Seguim endavant!

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari