Sant Jordi de llibres, roses vermelles i cors blaus

Foto_005_news_santjordi

Sant Jordi de llibres, roses vermelles i cors blaus

Tot i ser un dilluns vam acabar molt contents després de les més de 12 hores a peu de carrer venent roses i altres cosetes per la Fundació. La cosa es va animar a partir de les cinc de la tarda, quan la majoria de gent va començar a sortir de la feina. Tot i que déu ni do com havia anat el matí, encara teníem moltes roses dins els cubells amagats rere les taules a les paradetes sota la plaça de l’església d’Arenys de Mar i a la Riera de Mataró.

A Arenys, són molt romàntics

Una de les anècdotes que més ens va agradar a Arenys va ser la del noi que li va comprar un ram de cinc roses per la novia! Felicitats campió, per ser tan romàntic te’n vam regalar una! Gràcies per comprar-les a la nostra paradeta! I també agrair a aquella persona que se’n va endur 32 (sí sí, trenta-dues!!!) per la gent de la seva feina! Tú sí que vales!

A Mataró, es van interessar per l’autisme

Volem agrair especialment a la família que es va acostar a la paradeta de Mataró preguntant informació sobre l’autisme i que ens va fer explicar a les seves filles petites què era l’autisme. Es van endur set roses i es van interessar per a inscriure les nenes al casal inclusiu d’aquest estiu. Gràcies per veure l’autisme!

Però tot això no hagués estat possible sense…

Els voluntaris i voluntàries que varen estar al peu del canó tot el dia i que eren 100% multitasking! Tan bon punt feien un ram preciós, com preparaven 9 roses en 10 minut, com venien llibres, com sortien a fer de relacions públiques per què la gent els comprés! Moltes gràcies a la Laura Novellas, a la seva mare, a les amigues de la seva mare, a la Lídia Mormeneu, a la Mayka Garnica, la Isabel Cervera, la Sandra Vila, en Genís Alconchel, la Carmen Crego, la Maite Manyosa, l’Elena Lago i l’Esther. Moltes moltes gràcies per la vostra tasca i pel vostre suport, un any més, a la Fundació!

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari