Signem un conveni de col·laboració amb la Fundació Naturgy

20181212_Naturgy

Signem un conveni de col·laboració amb la Fundació Naturgy

La Fundació Naturgy és una institució sense ànim de lucre fundada el 1992 per Naturgy, amb una vocació de formació i sensibilització de la societat en la millora de l’eficiència energètica i la innovació tecnològica en l’àmbit de l’energia. També desenvolupa programes d’Acció Social tant en l’àmbit nacional com internacional, incidint especialment en actuacions destinades a pal·liar la vulnerabilitat energètica.

Els compromisos

La Fundació Naturgy es compromet a col·laborar en accions de sensibilització sobre l’autisme, especialment al voltant del dia 2 d’abril; es compromet a participar i col·laborar en projectes de formació i capacitació de persones amb autisme i recolzarà a Junts Autisme a l’hora d’organitzar activitats de grup per a les famílies de l’entitat.

Junts Autisme, per la seva banda, realitzarà formació sobre autisme a les persones de Naturgy que participin de les diferents activitats en les que ens recolzin i estarà disponible per a la realització d’accions conjuntes que puguin sorgir en un futur.

La vigència

El conveni s’ha firmat pel període d’un any amb possibilitat de prorrogació.

Gràcies

Estem molt agraïts a la Fundació Naturgy per haver mostrat aquesta sensibilitat pel que fa a l’autisme i voler donar-nos un cop de mà en la nostra tasca. Sabem que ens podran ajudar moltíssim tant en projectes ja plantejats com en la creació de futurs projectes que implicaran l’eficiència energètica i la innovació tecnològica per tal d’ajudar les persones amb autisme a tenir una vida més autònoma. Gràcies per veure’ns.

Seguim.

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari