Signem un conveni de col·laboració amb la Pastisseria L’Obrador d’Arenys de Munt

20191021_Conveni Obrador

Signem un conveni de col·laboració amb la Pastisseria L’Obrador d’Arenys de Munt

Estem molt contentes d’anunciar un nou conveni de col·laboració. La Pastisseria L’Obrador d’Arenys és un establiment que sempre ha estat al nostre costat i que sempre s’ha implicat en la nostra tasca.

Ara, amb la posada en marxa del Projecte EVI, els joves participants van un cop a la setmana a fer un taller de pastisseria a L’Obrador i la veritat és que se’ls dóna molt i molt bé!

El conveni

El conveni que hem signat té diferents parts: la primera és que L’Obrador ens dóna tots els ingredients i material que els joves necessitaran per a fer pastissos. La segona, que s’ha adaptat tot l’espai de l’obrador etiquetant els objectes amb pictogrames perquè els nois sàpiguen on és cada cosa i sàpiguen què han de fer a cada moment. La tercera, és que els productes que realitzin els joves es posaran a la venta a L’Obrador mateix a un preu especial. Tots els beneficis obtinguts d’aquestes vendes es destinaran íntegrament a la Fundació Junts Autisme.

8 (2) 20190719_111439 20190719_112241

Milions de gràcies

És preciós poder signar convenis així. És preciós poder tenir amigues així, que posin el seu granet de sorra i contribueixin a la formació i obtenció d’autonomia de les persones amb autisme i ho facin, sempre, amb un somriure als llavis. Moltíssimes gràcies Iolanda, moltíssimes gràcies Noèlia. Gràcies per la oportunitat i per l’amor que ens transmeteu, tant als nois del Projecte EVI com a la nostra entitat.

Seguim!

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari