Torna “Entre famílies”

20180308_entrefamiliesweb

Torna “Entre famílies”

El passat 23 de febrer va començar una nova edició de l’”Entre famílies”, un espai formatiu exclusiu per a famílies pera que coneguin millor què significa que algú proper tingui TEA i perquè puguin aprendre com pensen, què senten i com interactuen aquests nens i nenes i, sobretot, com poder ajudar-los.

En un total de 10 sessions de dues hores s’explicarà la historia de l’autisme, per tal d’entendre quina percepció social ha tingut el trastorn; com pensen i com interactuen les persones amb autisme. També es parlarà de les teràpies existents, de les diferents estratègies que els ajudaran en el seu dia a dia amb els seus fills i filles (o familiars)  i  al mateix temps comparteixen experiències amb altres pares i mares, així aquest espai de formació també esdevé un grup d’ajuda mútua. També s’explicarà i es mostrarà l’adaptació d’alguns materials per a poder donar el màxim de suport a la persona amb autisme des de casa, complementant la teràpia que rep a fora.

“Entre famílies” està conduït per una professional de la Fundació, Jordina Roig Barbera, mestra d’Educació Especial especialitzada en l’atenció a l’autisme. Consta de 10 sessions de 3 hores que tenen lloc l’últim divendres de cada mes a l’edifici Xifré.

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari