Us convidem a la inauguració de l’Espai Cooperativa!

20191001_Inauguració Espai Cooperativa

Us convidem a la inauguració de l’Espai Cooperativa!

Estem molt contentes i il·lusionades de convidar-vos a totes i a tots a la inauguració de l’Espai Cooperativa que a principis d’aquest mes va entrar en funcionament i que acull el servei d’intervenció infantil de l’entitat.

Junts Autisme compta actualment amb més de 50 famílies que es beneficien del servei d’Intervenció psico educativa infantil. A més, el passat 2018 vàrem individuar la necessitat d’augmentar l’oferta de serveis incloent un Servei d’Integració Sensorial; un Servei de Diagnòstic i un Servei de Transició a la Vida Adulta de joves a partir de 16 anys.

Nous espais

Amb tots aquests projectes en ment, l’Espai Xifré se’ns quedava petit. Calia buscar un local on poder expandir-nos i on acollir l’augment de demanda d’intervenció infantil. Gràcies a la Cooperativa Agrícola d’Arenys de Mar podem comptar avui amb aquest magnífic espai de més de 200m2 que hem dividit en diferents sales i on hi vénen, des de principis de setembre, 50 nens i nenes amb autisme de les comarques del Maresme, el Vallès i el Barcelonès. Mentre a l’edifici Xifré hem iniciat el projecte d’adults i la Sala d’Integració Sensorial.

L’acte

En aquest acte d’inauguració que començarà a les 12h oferirem a tots els assistents una copeta de cava i un vermutet per picar. La presidenta de l’entiat, Mayka Garnica farà un parlament sobre on som i on volem arribar i s’aprofitarà l’avinentesa per a entregar a algunes famílies sel·leccionades una Tablet que Autismo España i la Fundación Orange ens van donar.

Volem que sigui un acte festiu, volem agraïr de tot cor a la Cooperativa Agrícola d’Arenys de Mar el fet que ens hagin cedit l’espai i volem compartir aquests nous projectes amb tots i totes els que us vulgueu acostar a conèixer-nos. Les portes estaran obertes per a tothom.

Us hi esperem!

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari