Venem més de 800 roses i ens regaleu milions de somriures

20190426_SantJordi

Venem més de 800 roses i ens regaleu milions de somriures

Sant Jordi sempre és un dia especial per a nosaltres. Ens agrada. Ens divertim. Enguany, hem tornat a repetir parades de roses solidàries a Arenys de Mar, a la placeta de l’església, i a Mataró, a la Riera, davant de la Benetton.

Veníem roses, samarretes, estoigs i polseres de l’entitat, i volem agrair a tots i totes les que us vàreu acostar per parlar-nos, per preguntar-nos encuriosides qui érem, què fèiem i què era l’autisme i, un cop us ho explicàvem, ens somrèieu i compràveu la rosa o ens dèieu que seguíssim així. Gràcies per voler saber, gràcies per veure’ns.

La Raureta

Els guanys que vàrem obtenir gràcies a vosaltres es destinaran íntegrament a finançar el projecte del Centre de Recursos Especialitzats per a Adults amb Autisme, La Raureta. Un projecte ambiciós que tot just ara, amb la cessió de la casa de La Raureta a Arenys de Mar, comença a ser una realitat.

Aquest centre serà un punt de referència per a adults amb autisme amb diferents necessitats de suport. Hi treballarem habilitats socials, habilitats domèstiques, habilitats laborals i pre-laborals. A més, farem cursos per a les famílies i per a tothom que vulgui venir. Cursos inclusius, de ioga, de teatre, de llengües, de jardineria. Parlarem amb l’Ajuntament perquè La Raureta sigui un espai de tots, on puguem celebrar les nostres festes plegats, on compartim espais i moments i puguem veure que la diversitat no imposa distàncies, sinó que les redueix.

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari