Vine a la Jornada esportiva solidària el dia 30 de juny!

CARTELL FUTBOL_800x418_twt

Vine a la Jornada esportiva solidària el dia 30 de juny!

Un dels nostres puntals i eixos d’actuació és garantir la inclusió real i completa en tots els àmbits on ens sigui possible. Cal crear motius, celebracions i moments on poder posar en pràctica iniciatives que tinguin la inclusió com a principal objectiu i nosaltres ho intentem fer el millor que podem, perquè, ens agradi o no, encara queda molt camí per recorrer per arribar, no només a un entorn inclusiu, sinó per tenir una ment inclusiva.

Aquest cop ho intentarem fer en el món de l’export amb la celebració d’una jornada de futbol solidari amb l’autisme organitzada juntament amb els companys del Sinera United en col·laboració també amb el Club de Futbol Sala d’Arenys de Munt i amb l’A.T. Sant Pol!

Què farem?

El dia 30 de juny organitzem un torneig de futbol 7 amb dues categories dividides per edat, Infantil, de 6 a 12 anys i Juvenil, de 13 a 18 anys. El torneig serà al Camp de Futbol Municipal Bernat Coll a Arenys de Mar. El torneig serà de 9 a 14 hores i, posteriorment s’organitzarà un vermut solidari amb patates gentilesa de L’Espinaler, cerveses gentilesa del Grup Mahou i refrescos gentilesa de PepsiCo.

El preu per inscripció al torneig serà de 5€ per nen participant i el preu del vermut solidari seran 3€ per persona.

Tota la recaptació es destinarà íntegrament a finançar el projecte d’oci d’aquest estiu de l’entitat, que també fem en col·laboració amb el casal Viu l’estiu que es farà a l’escola Sinera d’Arenys.

El partit blau

A mig matí, quan les eliminatòries estiguin en el seu punt més àlgid, pararem un moment, ens organitzarem en quatre equips i farem el Partit Blau, un partit on hi participaran tots els nens i nenes que s’hagin inscrit. Barrejarem equips, barrejarem amics, barrejarem nois amb autisme i nois sense autisme i celebrarem un partit on l’important no serà guanyar, sinó reconèixer-nos en les capacitats, l’energia i la tenacitat de la resta.

Inscripcions

Les inscripcions estaran obertes els dies 18, 20 i 21 de juny de 17h a 20h al despatx del Sinera United, al Camp de Futbol Municipal Bernat Coll a Arenys de Mar.

Cadascú podrà fer el seu equip!

Per a més informació podeu comentar aquest article o bé enviar un mail a comunicacio@juntsautisme.org. No hi falteu!

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari