Vols formar part del voluntariat del Casal d’Estiu Inclusiu?

20190528_Busquem voluntaris

Vols formar part del voluntariat del Casal d’Estiu Inclusiu?

De l’1 al 24 de juliol et proposem una experiència única: fer de voluntari o voluntària del Casal d’Estiu Inclusiu Junts Fem Estiu! En col·laboració amb el Casal Viu l’Estiu organitzat per l’Escola Sinera realitzarem una sèrie d’activitats que tindran, com a eix principal, la inclusió de nens i nenes amb autisme en ambients naturals i en espais de joc amb altres nens i nenes sense autisme!

Una experiència completa

Oferim formació per als voluntaris i voluntàries que es comprometin a passar l’estiu amb nosaltres. La formació tindrà lloc el 28 de juny a la tarda. També hi participaran els monitors i monitores del Casal Viu l’Estiu i explicarem què és l’autisme, com treballar i compartir moments amb nens i nenes amb autisme en espais oberts i d’oci i com transmetre als nens i nenes sense autisme que els seus companys perceben el món d’una manera diferent de com ho fan ells.

El Casal començarà el dia 1 de juliol amb una activitat de sensibilització per a tots els nens i nenes i durarà fins el dia 24 de juliol. Durant aquestes setmanes farem moltes activitats artístiques i de creació, farem sortides (a la platja, a Illa Fantasia, a fer Kayac, etc…) i molts jocs!

Dividirem als nens i nenes per edats i ens agradaria molt aconseguir una ràtio 1:1, és a dir, que per cada nen o nena hi hagués un monitor o voluntari.

En tot moment tindreu el suport de les terapeutes que també faran de monitores al Casal d’estiu i podreu comptar amb la seva experiència en tot moment.

I després del casal… les colònies!

Cada any acabem l’estiu amb unes colònies! Enguany 25 nens i nenes de la Fundació, més les terapeutes, més els voluntaris que vulgueu venir marxarem a Les Mines d’Osor, a una casa de colònies preciosa tota per a nosaltres! Mira el vídeo de les colònies de l’any passat!

Els dies de les colònies seran 24, 25 i 26 de juliol, l’entitat correrà amb les despeses de viatge i àpats dels voluntaris i voluntàries que decidiu venir.

El que diuen els altres voluntaris

Sandra (voluntària estiu 2018): “És una experiència preciosa que et canvia molt la perspectiva i que fa que te n’adonis de la importància de les petites coses”

Genís (voluntari des de 2015): “A mi m’encanta! M’ho passo molt bé amb els nens i trenques prejudicis sobre l’autisme”

Pere (voluntari des de 2018): “Una experiència genial. Estava preocupat perquè no sabia res d’autisme però descobrir-ho i poder estar amb els nens és únic”

Anna (voluntària des de 2018): “És preciós, molt molt molt recomanable. Una passada, la veritat! Em va encantar i, de fet, he seguit fent de voluntària durant el curs”

Naïs (voluntària des de 2015): “Els nens són meravellosos, i l’experiència també. És molt gratificant i t’ho passes molt bé!”

Si estàs interessada o interessat pots escriure’ns un mail a comunicacio@juntsautisme.org o un whatsapp al 693909527.

comunicacio
comunicacio@juntsautisme.org
No hi ha comentaris

Publica un comentari